Consultancy

Van idee tot uitvoering:wij denken mee, bouwen mee en verbeteren waar nodig
Good Chefs biedt consultancy voor horecaondernemers die meer uit hun keuken, concept of organisatie willen halen. Of je nu een nieuw restaurant start, je bestaande zaak wilt optimaliseren of worstelt met personeel en winstgevendheid: wij bieden concrete oplossingen en een helder stappenplan. Met jarenlange ervaring in diverse segmenten, van fine-dining tot fast-casual, kennen we de praktijk van binnenuit. We vertalen jouw visie naar een werkbaar plan, ondersteunen bij de uitvoering en zorgen dat processen écht gaan draaien. Geen rapporten vol theorie, maar praktische begeleiding en zichtbare resultaten.

Mepkeuken
Veelkeukens verspillen tijd en energie in de voorbereiding. Tijdens onze consultancy-trajecten analyseren we de mise-en-place processen en bieden we oplossingen via onze eigen mep keuken of door structurele aanpassingen in jouw team. Zo haal je meer rendement uit je personeel én je tijd.

Privédiners
Werkj e als zelfstandig kok en wil je jouw privé diners naar een hoger niveau tillen?Wij adviseren over menuopbouw, inkoopstrategieën, presentatie en voorbereiding.Ook helpen we je met pricing en efficiënt plannen.Samenzorgen we dat jouw gasten niet alleen lekker eten, maar een memorabele ervaring krijgen.

Privé koks
Voor privé koks bieden we individuele coaching en ondersteuning in hun werkpraktijk.Van het inrichten van een eigen keuken tot het ontwikkelen van een signature menu of het omgaan met complexe dieetwensen: wij delen onze kennis en ervaring om jou te helpen groeien. Daarnaast bieden we tools om efficiënter te werken, je werkdruk te verlagen en toch topkwaliteit te leveren.

Succesverhalen van onze koks

Harbour Club
De samenwerking met Good chefs gaat super goed. Ze kunnen snel schakelen en leveren koks naar de wensen van het bedrijf. Goeie communicatie en vakmensen.

Lake Seven
GoodChefs is voor ons een belangrijke partij geworden. Het is voor mij erg belangrijk dat het eten bij grote aanvragen kwalitatief is en de snelheid erin blijft. Mijn grootste verbazing na zoveel jaren horeca is de rust die er blijft in de mise-en-place en uitgifte van bijvoorbeeld een 7-gangen walking dinner van 500 personen. Ook belangrijk is de chemie met Erik en Stan en de waanzinnige vaste headchef Freek die zij bij ons hebben geplaatst. Al met al erg blij en een last van de schouders, want het is in deze tijden niet meer vanzelfsprekend om topkoks te krijgen die mee denken

El Bonito
Super tevreden over de samenwerking met Good Chefs. Problemen worden serieus genomen en opgelost. Betrouwbare partner met oog voor verbetering.
Vind jouw chef!
